Så länge jag kan minnas har jag alltid haft ont i nacken. Det är något som jag bara har kommit att acceptera som en del av mitt liv. Det var tills nyligen när jag bestämde mig för att det var nog och jag gav mig ut på ett uppdrag att bli av med min nackspärr en gång för alla. Här är hur jag gjorde det.

 

Jag började med att gå till en kiropraktor i Stockholm. Hon tog några röntgenbilder och justerade min ryggrad. Detta gav mig viss lindring, men smärtan kom alltid tillbaka. Jag visste att jag var tvungen att göra mer om jag ville bli av med min nacksmärta för gott.

 

Så jag började göra lite forskning och upptäckte att hållningen var en viktig faktor för nacksmärta. Jag började träna på bättre hållning och var uppmärksam på min inriktning under hela dagen. Detta gjorde en stor skillnad! Inte bara min nacksmärta började förbättras, utan jag märkte också att min energinivå var högre och att jag överlag mådde bättre.

 

Jag började också göra några riktade sträckningar och övningar för min nacke och mina axlar. Efter bara några dagar kunde jag redan känna en skillnad. Smärtan var inte helt borta, men den var definitivt hanterbar nu

 

På bara 30 dagar gick jag från att ha haft konstant smärta till att vara nästan helt smärtfri! Om du kämpar med nacksmärta ska du inte ge upp hoppet – det finns saker du kan göra för att få lindring. Prova att gå till en kiropraktor i Stockholm, praktisera bättre hållning och göra riktade övningar för nacke och axlar. Du kommer att bli förvånad över hur mycket bättre du känner dig!

 

Kiropraktor?

En kiropraktor i Stockholm kan hjälpa dig att få nacken tillbaka i linje och förbättra ditt rörelseutbud. Kiropraktorer använder en mängd olika tekniker för att justera ryggraden och lindra trycket på nerverna. Dessutom kan de rekommendera övningar eller sträckningar för att förbättra din hållning och minska framtida smärta. Om du lider av nacksmärta ska du inte vänta längre med att söka hjälp. En kiropraktor kan ge dig den lindring du behöver för att återgå till att leva ditt liv smärtfritt.

 

Bättre hållning?

En av de bästa sakerna du kan göra för din nacke är att förbättra din hållning. Dålig hållning belastar onödigt mycket på musklerna och ligamenten i nacken och kan leda till smärta. Börja med att vara uppmärksam på din inställning under hela dagen.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *